Dömötör Júlia 20 évnyi tapasztalat és a Londonban eltöltött 8 hónap alatti megfigyelései, ötletei alapján dolgozta ki a Láthatatlan Póráz Módszert.

Láthatatlan Póráz Módszer & Program

„A Láthatatlan Póráz Módszer és Program arról szól, hogy kutyánkat elsősorban szavainkkal, mozdulatainkkal tudjuk irányítani, ne a pórázt rángatva húzzuk, vonjuk őt, ne kelljen kiabálnunk vele. Ehhez elengedhetetlenül fontos, hogy tanuljunk kutyául, megértsük, a kutyánknak mi a fontos és elfogadjuk, hogy a változáshoz előbb változtatnunk kell. Mindebben nagy segítségünkre lehetnek a “Láthatatlan póráz” program paradigmaváltó gondolatai.”
Dömötör Júlia

Láthatatlan Póráz Módszer & Program logó

Láthatatlan Póráz Módszer az országban

Juli 2015-ben útjára indította az „Én a Szuper Tréner” kutya(- és gazda)oktató képzést, így már most is országszerte több Tréner képviseli az általa tanított szemléletet, s folyamatosan újabb Trénerekkel bővül a csapat. Tapasztalatból tudom, hogy a Kutyaoktató képzést és a rá épülő Mester Tréner képzést elsajátított Trénerek nem csak arra kapnak rálátást, hogy milyen feladatokat és hogyan érdemes tanítani a gazdiknak és kutyájuknak a harmonikus együttéléshez, hanem egyúttal egy olyan szemléletbe kapnak betekintést, ahol az összképet vizsgálva nem a probléma áll a középpontban, hanem a kiváltó ok.

Hogy miért fontos ez?! Azért, mert csakis akkor lehet feloldani egy problémát, kellemetlen helyzetet (legyen szó arról, hogy a kutyánk feleszik valamit a földről, hívásra nem jön vissza stb. odáig, hogy rátámad más kutyákra vagy emberekre), ha az okot vizsgáljuk és nem az okozatot.

Láthatatlan Póráz Módszer Kurzusai

Kutyajogsi előadás

Kutyát szeretnél, de nem tudod milyen legyen? Van már elképzelésed, de szeretnél megerősítést kapni? A lehető legfelkészültebben szeretnéd várni a kutyád érkezését?

A Kutyajogsi előadáson megszerezhető információkkal magabiztosan tudod kialakítani a kiegyensúlyozott és harmonikus életet kutyáddal.

Hamarosan…

Fejlődéstudatos Kölyökkutya kurzus

Korai fejlesztés és szocializáció 3-5 hónapos kölyökkutyák számára. 9 hét, 10 alkalom, heti 1-szer, 1,5 órás foglalkozások.

Egy kölyökkutya érkezése nagy izgalommal tölthet el és megannyi új feladatot is jelent számodra.

Jó kutya kurzus

Felnőtt kutyák számára, kezdő szintű program. Ha jól nevelt kutyát szeretnél, ez a kurzus neked szól. 9 hét, 10 alkalom, heti 1-szer, 1,5 órás foglalkozások.

A Jó Kutya Kurzuson pozitív megerősítéssel, lépésről-lépésre sajátíthatod el hogyan legyen kutyád együttműködő és kiegyensúlyozott.

Jelenlét tudatosság kurzus

Önismeret és kutyaoktatás egy kurzusban. Ismerd meg kutyád és önmagad valóban. 9 hét, 10 alkalom, heti 1-szer, 1,5 órás foglalkozások.

Önismereted és a kutyád fejlesztése egy kurzusban!

Szuper Szimat kurzus

A kutyád úgy dolgozik mint egy “kábítószer kereső rendőr” kutya! Felnőtt kutyák számára, szimatmunkát tanító program. 9 hét, 10 alkalom, heti 1-szer, 1,5 órás foglalkozások.

Kutyád csodálatos szimatképessége!

Trükkmester kurzus

Taníts trükköket a kutyádnak, emeld új szintre a kapcsolatotokat! 9 hét, 10 alkalom, heti 1-szer, 1,5 órás foglalkozások.

A TrükkMester Kurzust imádni fogod. A kutyád padig téged!

Egyéni Tréning

Az Egyéni tréning kimondottan személyre szabott megoldásokkal segít a kutyád viselkedésével kapcsolatos bármilyen problémán.

A kutyád nem kötöttség. Szabadság.