Piros Petra vagyok, kutyák és gazdák oktatásával foglalkozom Szombathelyen.

Gyermekkorom óta életem részét képezték a kutyák. 16 éves koromban kezdtem el komolyabban foglalkozni velük. Első saját kutyám szocializációs problémái kapcsán jutottunk el egy kutyaiskolába, ahol később többféle tevékenységet is elkezdtünk. Miután egyre több időt töltöttünk ott, részt vettem egy oktatói képzésen, hogy bővíthessem a kutyákkal kapcsolatos ismereteimet, később pedig oktatóként is tevékenykedhessek.

Világossá vált számomra, hogy a kutyaoktatás az, amivel foglalkozni szeretnék, amit hivatásomnak érzek. Azonban úgy gondoltam, nem volt kellő tudásom egy olyan „nyelvet” átadni a gazdáknak, melynek segítségével kölcsönösen megérthetik egymást kutyáikkal. Melyben pozitív megerősítéssel, lépésről lépésre haladva tanítjuk a kutyát, tiszteletben tartva szükségleteit. Amellett, hogy mi is tanulunk róluk, önmagunkról, személyiségünkről.

Így jelentkeztem Dömötör Júlia, „Én a Szuper Tréner” képzésére, ahol megtaláltam mindazt, amit kerestem. Lehetőségem volt elsajátítani egy olyan oktatási módszert, melyben a kutyát tiszteletben tartva, pozitív megerősítéssel tanítunk a „Láthatatlan Póráz Módszer és Program” segítségével.

Azóta célom a gazdák segítése, hogy – kutyáikat megismerve – harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolatot alakíthassanak ki egymással. Jelenleg egyéni felnőtt és kölyökkutya kurzusokat, szuper szimat és trükk kurzust illetve rehabilitációs tréningeket tartok Szombathelyen . Emellett tavasztól ismét elérhetőek lesznek a csoportos alap és haladó szintű kurzusok és a kölyökkutya kurzus is kis létszámmal.

Ha szeretnél stabil, bizalmon alapuló kapcsolatot kialakítani kedvenceddel, várlak szeretettel!

Piros Petra, kutyatréner
+36301831326
www.pawsitively.hu
www.facebook.com/pawsitively.hu
https://www.instagram.com/pawsitively.hu/

Piros Petra trénertársam – Szombathely