Bogár-Lukáts Petrának hívnak, családi kutya oktatással foglalkozom Veresegyházon és környékén. A kutyusokat a Dömötör Júlia által kidolgozott “Láthatatlan Póráz Módszer & Program” szerint képzem. Fontosnak tartom a kutya-gazdi kapcsolat megerősítését, hogy kedvencünk ténylegesen a családunk tagjává váljon, kiegyensúlyozott és biztos legyen a kapcsolatunk velük.

Amióta az eszemet tudom, mindig volt minimum egy kutya a családban. A kaukázusi juhászkutyán keresztül, a spánieleken és keverékeken át egészen a legkisebb fajtáig, a csivaváig minden mérettel találkoztam már. Második csivavám, Maylo, 2015 decemberében került hozzánk. Nagyon rossz körülmények közül mentettük ki, elég sok viselkedésproblémával. Idegen kutyusok közeledésére általában mindig agresszíven reagált, morgott. Első sorban ő ösztönzött arra, hogy elkezdjek hivatásszerűen is családi kutya oktatással foglalkozni. Azóta még egy csöppséggel bővült a család, 2017 őszén örökbe fogadtuk Milkát (csivava-tacskó keverék), akit a Csivava Fajtamentő Egyesület mentett ki egy szaporítótelepről.

Szeretnék minél nagyobb tudást átadni a gazdiknak, akik nálam tanulnak kedvenceikkel. A tanfolyamok során úgy próbálok segíteni, hogy a kutyusokkal valódi élethelyzetekben gyakoroljuk az adott feladatokat, hogy később se érje őket meglepetés például a sétáltatások során. Ezért az órákat mindennapi helyszíneken tartom (saját élettér, utcák, parkok, erdők). Kutyás ismereteimet folyamatosan bővítem, így a szolgáltatásaim között már a kutyafitnesz és a kifejezetten kistestű kutyákra specializálódott Csivava Akadémia is megtalálható.

Ha szeretnél Te is boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatot kedvenceddel, keress bátran!

Bogár L. Petra, kutyatréner
+36309744634
http://dogtraining.hu
https//www.facebook.com/blp.kutyatrener
lukatspetra@gmail.com

Bogár-Lukáts Petra trénertársam – Veresegyháza