Szép Gabriella vagyok, a MinDogMind Családi Kutyaoktatás trénere. Magyar és angol nyelven is tartok tréningeket Budapesten.

Szép Gabriella kutyatréner

Célom, hogy segítsek a gazdiknak, akik mindennapos frusztrációval és stresszel küzdenek a kutyusaik viselkedése miatt, és nem tudják, mit tegyenek, hogyan tanítsák, neveljék őket, ezért olyan tréninget biztosítok számukra, amely lépésről lépésre, személyre szabott tanácsok mellett alakítja ki köztük a tiszta kommunikációt, hogy harmóniában és stresszmentesen élvezhessék a kutyáikkal együtt töltött időt.

Küldetésem, hogy kizárólag pozitív megerősítéssel, büntetés és kényszerítés nélkül minél több gazdi tapasztalja meg kutyusával az együttműködés örömét, és tudatos gazdiként egy jól nevelt, magabiztos, megbízható társa legyen otthon, a séták és kirándulások során, így bárhová el tudnak menni együtt, mert nem kell aggódni a kutya viselkedése miatt.

Legyen szó kölyök- vagy felnőtt kutyáról, a képzések minden korosztálynak megfelelőek, hiszen az oktatás minden kutya életének elengedhetetlen része. A tanítás hiánya több problémát hozhat magával: unalom, összezavarodottság, nehézségek a kommunikációban (hogy a kutya megértse a gazdit és a gazdi is megértse őt), viselkedésproblémák kialakulása.

Elsősorban egyéni tréningek formájában segítem a gazdikat és kutyusaikat, hogy kellő figyelmet szentelhessek nekik, és hogy a leghatékonyabban haladhassunk az elérni kívánt eredmény felé.

Ha szeretnél többet megtudni rólam és a képzéseimről, látogass el a weboldalamra vagy keress az elérhetőségeim bármelyikén:

Név: Szép Gabriella

Weboldal: www.mindogmind.com

Facebook oldal: www.facebook.com/mindogmind

Email cím: info@mindogmind.com

Telefonszám: +36 70 510 0879

Szép Gabriella trénertársam – XIV. kerület