A kutyád nem kötöttség. Szabadság.

Szeretnéd, ha a család kutyusa biztonságosan és boldogan élhetne együtt veletek? Az alapvető élethelyzetekre keresel megoldást, mely megkönnyítheti a te és a kutyád életét is?

Ahhoz, hogy együtt tudjunk működni családi kutyánkkal, tudnunk kell vele helyesen kommunikálni. Ha az elvárt viselkedést nem megfelelően közvetítjük kutyánknak, hiába is várjuk tőle, hogy az általunk felállított szabályok szerint működjön. Segítenünk kell neki lépésről lépésre, a kutya tanulási sebességét figyelembe véve, hogy elsajátíthassa a mindennapokhoz szükséges magatartásformát, és ezáltal magabiztosan, biztonságos keretek közt mozoghasson a világban.

Az Egyéni tréning segítségével megtanulja kutyusod az alapvető engedelmességi feladatokat (ül, fekszik, marad), laza pórázas sétát, behívhatóságot, biztonságos közlekedést autóval, és a kontrollt.

A Dömötör Júlia által kidolgozott Láthatatlan Póráz Módszer és Program tökéletes megoldást nyújt számodra, ha szeretnél gazda- és kutyabarát módszerekkel bizalmi kapcsolatot építeni négylábú családtagoddal, ahol legalább olyan fontos a kutya kontrollálhatósága, mint a boldogsága.

Az Egyéni tréninget a következő esetekben javaslom:

  1. Ha rugalmas időbeosztás szerint tanulnál kutyáddal.
  2. Kifejezetten otthoni környezetben felmerülő problémák esetén.
  3. Viselkedésproblémás kutyák esetében.
    Minden viselkedésproblémának mondható, amit a gazdi annak gondol. Ám nagyon fontos mielőbb segítséget kérni, mert a “Majd változik a kutya…” biztosan megtörténik, de az esetek jórészében a helyzet egyre aggasztóbb lesz.