Hogyan szeress jól egy kutyát

A kutyák már egyre több helyen a család részei, de nagyon fontos megértenünk, hogy ők ettől még kutyák…egy számukra ismeretlen világban. Nem elég, ha csak szeretjük őket, fontos, hogy megismerjük a kutyák valódi igényeit és ezeket el is tudjuk fogadni.

A megismerés és az elfogadás által tudunk számukra teljes, boldog életet biztosítani, aminek alapja a kölcsönös bizalom. A problémák a kapcsolatban akkor szoktak jelentkezni amikor nem tudjuk mik a valódi igények és társunkkal szemben folyamatosan elvárásokat támasztunk.

Ennek jelei lehetnek náluk: kiegyensúlyozatlanság, zavartság, boldogtalanság mi pedig a folyamatos csalódottság hatására megbánjuk, hogy egy kutyát hoztunk az életünkbe.

Ezek a problémák nem fognak maguktól megoldódni. Neked kell hozzá változni, hogy jobbá tedd, mert a kutya erre egyedül nem képes, viszont a megértésért, elfogadásért és valódi igények kielégítéséért egy őszinte és igaz barátot fogsz kapni, s mindketten sokkal boldogabbak lesztek.

Füredi Ebtanoda

Így szeress, hogy jól szeress

A kutyák vélt viselkedésproblémái megoldhatóak tanítással, amivel biztonságos kereteket építünk fel számukra, melyben ők jól érzik magukat és közben egy bizalmi kapcsolat alakul ki velük.

Biztosítjuk számukra a megfelelő mozgást és kielégítjük tanulási vágyukat.

A kontroll tanulásával és gyakorlásával pedig élhetővé és biztonságossá tesszük közös életünket.

Tósoki Laura – Igaz Barát Családi Kutyatréning

Telefon: +3670/322-7223

Email: info@furediebtanoda.hu

Cím: Balatonfüred és környéke

Facebook: https://www.facebook.com/furediebtanoda

Füredi EbTanoda – Tósoki Laura trénertársam – Balatonfüred