Babavárás miatt most bizonytalan időre nem tudok új ügyfeleket vállalni.

Bénó-Sápi Anna vagyok “Láthatatlan póráz” módszerrel dolgozó képzett családi kutyatréner.

Kiskoromtól kezdve imádom a kutyákat, 16 évesen megkaptam életem első kutyáját. Miatta elolvastam minden kutyaneveléssel kapcsolatos könyvet, amit csak elő tudtam keríteni, mert szerettem volna jól nevelni őt. Sajnos ez nem igazán működött, mivel a könyvekben olvasott módszerek nagy százalékban teljesen ellentmondtak egymásnak. Nem volt tapasztalatom, ezért mazsolázgattam az ötletekből. A vége az lett, hogy teljesen összezavarodtam, hogy adott helyzetben mit is kéne csinálnom… és mivel nem adtam egyértelmű jelzéseket, a kutyusom nem tudta jól megoldani a helyzeteket.

A következő kutyusomat, Kátyát, már én vettem magamnak. Ő egy spániel, és azok a szemecskék úgy, de úgy tudtak kunyerálni, könyörögni, hogy lehetetlen volt ellenállni. Így Kátya egy elkényeztetett kutyus lett. Ezen muszáj volt változtatni a kisfiam érkezésekor.
Elkezdtem ugyanazokat a köröket megfutni, mint az első kutyámnál, mert nem tudtam, mit tehetnék mást. Ez a módszer természetesen nem vált be másodszorra sem. Véletlenül rátaláltam Dömötör Júliára és az általa kidolgozott kutya és gazdibarát módszerre a ,,Láthatatlan pórázra”. Első perctől éreztem, hogy ez a tréning nekünk készült! Annyira tetszett, hogy részt vettem egy családi kutyatréner képzésen, mert tudtam, hogy szeretnék segíteni a magamfajta kezdő gazdikon.

A képzés alatt többet tanultam meg magamról, mint Gazdiról, mint az összes kutyatartós éveim alatt együttvéve. Ez gyökerestül változtatta meg a Kátyához való hozzáállásomat. Nagyon nehéz volt egymásra hangolódnunk, annyi rosszul lekommunikált év után, de kijelenthetem, hogy nagyon jó úton haladunk! 🙂 Rá kellett jönnöm, hogy a türelem a barátunk és fontos rálátnunk magunkra és a kutyusunkra is!

Kedves Gazdi!

Nagyon jó helyen jársz, ha a kutyusoddal való kommunikációhoz szeretnél segítséget kérni. Nagyon büszke vagyok Rád, hogy megteszed az első lépést a ,,jó gazda – jó kutya” felé vezető hosszú, de nagyon izgalmas úton!

Fontosnak tartom, hogy Te és a kutyusod harmóniába kerüljetek a tanfolyam végére. Megígérem, hogy biztos kézzel foglak segíteni Téged és a kutyusodat végig a tanfolyam alatt. Nagyon várom azt a pillanatot, amikor egymásra találtok! Azért a pillanatért érdemes kitartani, meglátjátok, csodálatos lesz!

Budapesten és környékén dolgozom, esetenként Kaposváron és Pécsen.

Tanfolyamaim

  • jó kutya kurzus
  • kölyökkutya kurzus
  • egyéni kurzus
  • kölyökkutya alapszocializáló tanfolyam
  • esküvői kutyatréning
  • szeretem az állatorvost kurzus
  • baba-kutya barátság kurzus
  • Szuper Szimat betekintő tanfolyam

Részletesebb leírást, árakat a kurzusokról/tanfolyamokról a Facebook oldalamon találsz, vagy érdeklődj a megadott elérhetőségeken.

Elérhetőségeim: Bénó-Sápi Anna

E-mail: sapi.annus@gmail.com Facebook: Szeretlek Gazdi kutyatréning Telefonszám: 0630/5026440

Minden kérdéseddel keress meg nyugodtan! Szívesen válaszolok a még butuskának tűnő kérdésekre is! Mert rossz kérdés nincs, csak ki nem mondott! 🙂

Bénó-Sápi Anna